Het werd weer tijd voor warme chocolademelk, een nieuwe smoothie en winterse salades en broodjes. Kortom: tijd voor een nieuwe menukaart.
Uiteraard vind je veel oude vertrouwde favorieten terug. Het broodje geitenkaas, onze huisgemaakte hummus, de carrot cake, de arabic night of de café brûlé; we zouden er niet aan durven komen.
Maar nu kun je daarbij genieten van het Ontdekkertje: het beste van de cortado en de espresso macchiato gecombineerd: een espresso, een beetje warme melk én een fijne laag melkschuim in een klein glaasje. Ook is er een nieuwe smoothie met bramen, frambozen, yoghurt, banaan en gembersiroop: een echte winterboost. Verder vind je de gouden combinatie van gecarameliseerde peer en gorgonzola, in saladevorm en op een broodje. Of probeer de makreelmousse eens.
De cheesecake heeft blueberries gekregen en er is een nieuwe glutenvrije taart om je vingers bij af te likken: de Zweedse amandeltaart. Heerlijk zoet met vanillecrème en een zachte schuimlaag.